Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide

------------------------------

Harmonie St. Catharina is een bloeiende vereniging. Het is het hart voor de amateur blaas- en slagwerkmuziek in de gemeenschap. Voor al haar onderdelen geldt dat we op een zo plezierig mogelijke manier gezamenlijk muziek willen maken voor jong en oud.

Harmonie St. Catharina bestaat uit de volgende onderdelen: Het harmonieorkest onder leiding van Karin Janssen-van Dijk, de drumband en jeugddrumband onder leiding van Jan Voermans en Blaaskapel "Die Rübensammler" onder leiding van Bruno Lucassen. Voor het opleidingsorkest is een nieuwe samenwerking aangegaan met andere verenigingen uit de regio. Dit opleidingsorkest met de naam "No Limit" staat onder leiding van Gerard Alofs.

Ook voor de gemeenschap van Leunen, Veulen en Heide staan wij paraat. We verzorgen bij diverse gebeurtenissen voor een muzikale noot. Denk hierbij aan de begeleiding tijdens het defilé van de avondvierdaagse, 1e communie en intocht van Sinterklaas. Bij belangrijke dorpsgebeurtenissen, jubilea, 50-,60- jarige huwelijken en bij Koninklijke onderscheidingen verzorgen we in onderling overleg een serenade of opluistering. Maar ook bij droevige gebeurtenissen, zoals herdenkingen van gevallen slachtoffers door oorlogen, conflicten en vredesmissies verzorgen wij een gepaste muzikale opluistering.

Harmonie St. Catharina is een veelzijdige vereniging die volop in beweging is.

 

© Copyright Federatie van Muziekgezelschappen in de Gemeente Venray