Muziekvereniging Moed & IJver Blitterswijck

---------------------

Muziekvereniging Moed en IJver is opgericht in 1918 en ontstaan uit de toenmalige zangvereniging. Al honderd jaar zijn we verbonden met Blitterswijck. Onder het motto “wij zijn van en voor het dorp!” zorgen wij voor een passende muzikale omlijsting bij van tal van dorpsactiviteiten. De muziekvereniging staat onder leiding van Bart Partouns. Het jeugdorkest (de Muziekbende) wordt gedirigeerd door Wil Jacobs. 

Wij doen ons best om ons aan te passen aan de huidige tijd. We zorgen voor een wisselend repertoire, dat aantrekkelijk is voor het publiek en onze muzikanten. Regelmatig komen we dan ook met een bijzonder project, zoals in 2016 het zeer geslaagde musicalconcert “Music ALL Blittzz” en in 2018 ons galaconcert met de Philharmonie Zuid-Nederland in de schouwburg van Venray.

Wij houden van samenwerken. Binnen ons dorp natuurlijk met de plaatselijke verenigingen, buiten het dorp vooral met andere muziekverenigingen. Bijzonder trots zijn wij op onze jeugdopleiding die wij  in samenwerking met de basisschool aanbieden aan de jeugd in ons dorp.

 

© Copyright Federatie van Muziekgezelschappen in de Gemeente Venray